Pravilnik o korištenju internetske trgovine Pluta24

1. Internetska trgovina omogućava kupnju putem interneta u skladu s ovim pravilnikom.

2. Klijent je osoba, koja je napravila elektronički račun u našem sustavu. Klijent izjavljuje da je upisao točne osobne podatke. Štoviše korisnički račun pripada trgovini i može se izbrisati iz bilo kojeg razloga.

3. Podaci o klijentima su pohranieni u bazi podataka trgovine, te su korišteni samo za obavljanje našeg posla i predavane kurirskoj službi u svrhu dostave pošiljke. Klijent ima potpun pristup svojim podacima. Može ih u svakom trenutku promijeniti ili zahtjevati da ih izbrišemo. Detaljne uvjete za pohranu podataka naći ćete u posebnom dokumentu.

4. Narudžbu u trgovini, klijent može izvršiti stavljajući proizvode u košaricu, zatim mora popuniti odgovarajući formular te prihvatiti ovaj pravilnik i odabrati način plaćanja.

5. Trgovina nudi sljedeće načine plaćanja:

- Plaćanje putem kreditnih karata VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, koje realizira tvrtka eCard S.A. Provizju za uslugu platit će naša trgovina.

- Plaćanje putem sustava Pay Pal. U tom slučaju proviziju će platiti klijent.

 

6. Isporuku vrši kurirska služba Skupina General Logistics Systems B.V (GLS Group)

7. Trošak dostave zavisi o težinu pošiljke.

8. Više detalja o narudžbama, povratima i reklamacijama naći ćete u posebnom dokumentu.

9. Trgovina zadržava pravo na promjenu cijena i asortimana.

10. Trgovina ima pravo promijeniti ovaj pravilnik.

11. Svi spomenuti proizvodi i nazivi rabljeni su samo u svrhu identifikacije i mogu biti označeni žigom odgovarajućih vlasnika. Snimke kojima se služimo u internet trgovini autorsko su djelo tvrtke KOREX ili drugih tvrtka i proizvođača koji su isporučitelji robe iz ponude naše trgovine i ne mogu biti kopirane i korištene u komercijalne svrhe bez prethodne suglasnosti vlasnika.